Massages

Lichaamsmassage

Een lichaamsmassage is fysiek zeer ontspannend en rustgevend, wat resulteert in een gezonder lichaam en een ontspannen geest. Tijdens een 60 minuten durende lichaamsmassage zweeft u met uw gedachten ergens tussen hemel en aarde.  Basic, klassiek en eenvoudig.

Lichamelijke ontspanning staat centraal bij deze massage. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt zoals strijkingen, knedingen, fricties, vibraties en kloppingen.

€ 52,50

Rug- schouder- en nekmassage

Bent u gestrest of erger, heeft u een burn-out, dan kan een ontspannende rug-, schouder- en nekmassage helpen om weer even een rustpunt te vinden. De spieren krijgen een oppepper en problemen met gewrichten worden aangepakt.

Deze 20 minuten durende massage concentreert zich vooral op het bovenste deel van de rug, de schouders en de nek. Door middel van strijkingen en intensieve knedingen worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd.

€ 22,50

Voetreflexmassage

Ze worden dagelijks als slaafjes gebruikt. Maar veel aandacht besteden we meestal niet aan onze voeten. Jammer! Het is namelijk ontspannend en gezond om uw stappers af en toe onder handen te nemen. Omdat de energiebanen in uw voetzolen in direct contact staan met de rest van uw lichaam, zult u merken dat een ongeveer 20 minuten durende voetreflexmassage van de voeten een weldadig en positief effect heeft op uw gehele lichaam.

Bij een voetreflexmassage staan de voeten centraal. Reflexologie herstelt en onderhoudt de energie-doorstroming in het hele lichaam.

€ 20,00

Afspraak maken? Bel (06) 81 24 238