Massages

Lichaamsmassage

Een lichaamsmassage is fysiek zeer ontspannend en rustgevend, wat resulteert in een gezonder lichaam en een ontspannen geest. Tijdens een 60 minuten durende lichaamsmassage zweeft u met uw gedachten ergens tussen hemel en aarde.  Basic, klassiek en eenvoudig.

Lichamelijke ontspanning staat centraal bij deze massage. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt zoals strijkingen, knedingen, kloppingen, fricties en vibraties.

€ 52,50

Rug- schouder- en nekmassage

De massage is gericht op het ontspannen van de lichaamsdelen (nek, schouder en rug) en het stimuleren van de doorbloeding van de huid. Uw spieren kunnen sneller herstellen na een zware inspanning of beter ontspannen bij enige vorm van stress.

€ 22,50

Schoonheidssalon Astrid Vervoort massages

Voetreflexmassage

Ze worden dagelijks als slaafjes gebruikt. Maar veel aandacht besteden we meestal niet aan onze voeten. Jammer! Het is namelijk ontspannend en gezond om uw stappers af en toe onder handen te nemen. Omdat de energiebanen in uw voetzolen in direct contact staan met de rest van uw lichaam, zult u merken dat een ongeveer 20 minuten durende voetreflexmassage van de voeten een weldadig en positief effect heeft op uw gehele lichaam.

Bij een voetreflexmassage staan de voeten centraal. Reflexologie herstelt en onderhoudt de energie-doorstroming in het hele lichaam.

€ 20,00

Schoonheidssalon Astrid Vervoort Voetmassage