Acne behandelingen

Acné: met het juiste behandelplan snel resultaat!

Acné

In de pubertijd, maar ook daarna, kun je last krijgen van Acné: doordat je hormoonhuishouding verandert kan het gebeuren dat talgklieren te veel talg gaan aanmaken. De grote hoeveelheden talg kunnen niet weg waardoor het zich ophoopt in je huid. Talgklieren en porieën raken verstopt en ontstoken en veroorzaken pijnlijke en onestetische puistjes en puisten. Acné kan lelijke littekens nalaten.

Heb je Acné? Tijd voor actie!

Wij helpen je graag de Acné te bestrijden met een goed doordacht behandelplan. In onze salon behandelen we je huid zorgvuldig en verwijderen we alle onzuiverheden. Dit doen we uiteraard regelmatig om ontstekingen en littekenvorming zoveel mogelijk te voorkomen.

Bij de Acné-behandeling maken we een stappen plan, er wordt voor elke behandeling foto’s gemaakt en de cliënt gebruikt de producten die worden voorgeschreven ook thuis. We moeten samen de Acné aanpakken en dat redt je niet door eens in de zoveel tijd alleen je huid te laten reinigen.

Acné Behandeling

De behandeling is een intensieve reinigende behandeling , waarbij speciale Acné producten gebruikt worden. De behandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, Acné-onzuiverheden verwijderen (ong. 30 minuten) een masker en een dagverzorging.

€ 55,00

Schoonheidssalon Astrid Vervoort Acne BehandelingenSchoonheidssalon Astrid Vervoort Acne Behandelingen