Behandelingen voor dames

Quick Behandeling

Ideaal voor als u wat minder tijd heeft!

Deze behandeling duurt namelijk maximaal 20 minuten, waarbij we een specifieke huidzone aanpakken om bijvoorbeeld onzuiverheden en/of gerstekorreltjes (milia) te verwijderen.

 € 19,50

BASIS Reinigingsbehandeling

De Basis Behandeling is een reinigingsbehandeling om de huid te reinigen en te verzorgen.

De behandeling bestaat uit het reinigen, een peeling, epileren óf het verwijderen van haartjes op de bovenlip,  verwijderen van onzuiverheden (max. 15 min.), een masker en een dagverzorging.

Inclusief een frisse Fast Make-up

€ 53,50

BEAUTY Behandeling (meest gekozen!)

De Beauty behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, een peeling, epileren OF verwijderen van extra haartjes op de bovenlip, het verwijderen van onzuiverheden (max. 15 min.),  een heerlijke manuele decolleté-, nek-, en gezichtsmassage, een verzorgend masker en een dag- / nachtcréme.   Ondertussen verzorgen wij de handen (optioneel). Inclusief Quick Make-up !

69,50

Behandeling DeLuxe

De Behandeling De Luxe is speciaal voor degene die zichzelf extra wil verwennen. Door het gebruik van luxe producten in combinatie met een zeer uitgebreide verzorging wordt uw huid optimaal verwend.

De behandeling bestaat uit de BEAUTY behandeling met als start een handpakking. Als extra een ampul voor intense voeding van de huid, een uitgebreide decolleté-, nek- en gezichtsmassage, een paraffine- of peel off-masker óf vliesmasker (extra kosten €5) met geconcentreerde werkstoffen.  Inclusief Fast Make-up.  Ondertussen verzorgen wij de handen (optioneel).

 € 89,50

Hydraterende gezichtsbehandeling voor een vochtarme huid

Een intensieve behandeling waarbij de beste hydraterende werkstoffen worden gebruikt zoals o.a. hyaluronzuur en collagen.

Het gezicht, hals en decolleté worden gereinigd. Na de gezichtspeeling wordt een krachtige hydraterende COLLAGEN AMPUL op het gezicht, hals en decolleté aangebracht en ontspannend ingemasseerd.
Daarna gedurende 15-20 minuten de doordrenkte hydraterende HYALURONIC ACID FACIAL SHEETMASK op het gezicht en hals.  Een korte 5 min. schouder-nek-massage is een optie ( extr. 6 euro).

Als afsluiting wordt na het verwijderen van dit masker de rest van deze serum in een korte tijd ingemasseerd en afgerond met de dag-/nachtcrème en oogserum voor rond het gebied van de oogcontouren.

 € 39,00

Anti-stress behandeling met aromatische oliën

U krijgt als begin onder het genot van een kopje koffie of thee een ontspannende voetmassage, gevolgd door een uitgebreide rug-, nek- en schoudermassage. Vervolgens zijn uw handen aan de beurt met een hand-paraffine-pakking. Tijdens deze inwerktijd wordt uw gezicht gereinigd, gescrubd en vervolgens een korte massage met aromatische oliën. Met een verzorgend en rustgevend masker krijgen uw handen een voedende massage.

U voelt zich na deze behandeling als herboren.

 € 75,00

Schoonheidssalon Astrid Vervoort Waddinxveen - Behandelingen voor dames