Behandelingen Voor Heren

Only Men Quick Behandeling

Ideaal voor als u wat minder tijd heeft!  Deze behandeling duurt namelijk maximaal 20 minuten, waarbij we een specifieke huidzone aanpakken om bijvoorbeeld onzuiverheden en/of gerstekorreltjes (milia) te verwijderen.

€ 19,50

Only Men Basis Behandeling

De Only Men Basis Behandeling is een uitgebreidere behandeling om de huid te reinigen en te verzorgen.  De behandeling bestaat uit een reiniging , een peeling, het verwijderen van onzuiverheden , (evt.) wat overtollige haartjes van het gezicht ontharen, een masker en een dagverzorging.

€ 53,50

Only Men Total Behandeling

De Only Men Total Behandeling is een reinigings- EN relaxbehandeling.  De behandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, (evt.) wat overtollige haartjes van het gezicht ontharen, een gezicht-nek-schoudermassage, een masker en een dagverzorging.

€ 65,00

Only Men Hydraterende Gezichtsbehandeling voor een vochtarme huid

Een intensieve behandeling waarbij de beste hydraterende werkstoffen worden gebruikt zoals o.a. hyaluronzuur en collagen.

Het gezicht, hals en decolleté worden gereinigd. Na de gezichtspeeling wordt een krachtige hydraterende COLLAGEN AMPUL op het gezicht, hals en decolleté aangebracht en ontspannend ingemasseerd.
Daarna gedurende 15-20 minuten de doordrenkte hydraterende HYALURONIC ACID FACIAL SHEETMASK op het gezicht en hals.  Een korte 5 min. schouder-nek-massage is een optie ( extr. 6 euro).

Als afsluiting wordt na het verwijderen van dit masker de rest van deze serum in een korte tijd ingemasseerd en afgerond met de dag-/nachtcrème en oogserum voor rond het gebied van de oogcontouren.

€ 39,00

Anti-Stress Behandeling met aromatische oliën

U krijgt als begin onder het genot van een kopje koffie of thee een ontspannende voetmassage, gevolgd door een uitgebreide rug-, nek- en schoudermassage. Vervolgens zijn uw handen aan de beurt met een hand-paraffine-pakking. Tijdens deze inwerktijd wordt uw gezicht gereinigd, gescrubd en krijgt u vervolgens een korte massage met aromatische oliën.

Met een verzorgend en rustgevend masker krijgen uw handen een voedende massage U voelt zich na deze behandeling als herboren.

€ 75,00

Astrid Vervoort Behandelingen voor heren