Behandelingen Voor Heren

Only Men Quick Behandeling

Ideaal voor als u wat minder tijd heeft!  Deze behandeling duurt namelijk maximaal 20 minuten, waarbij we een specifieke huidzone aanpakken om bijvoorbeeld onzuiverheden en/of gerstekorreltjes (milia) te verwijderen.

€ 19,50

 

Only Men Basis Behandeling

De Only Men Basis Behandeling is een uitgebreidere behandeling om de huid te reinigen en te verzorgen.  De behandeling bestaat uit een reiniging , een peeling, het verwijderen van onzuiverheden , (evt.) wat overtollige haartjes van het gezicht ontharen, een masker en een dagverzorging.

€ 53,50

Only Men Total Behandeling

De Only Men Total Behandeling is een reinigings- EN relaxbehandeling.  De behandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, (evt.) wat overtollige haartjes van het gezicht ontharen, een gezicht-nek-schoudermassage, een masker en een dagverzorging.

€ 65,00

Anti-Stress Behandeling met aromatische oliën

U krijgt als begin onder het genot van een kopje koffie of thee een ontspannende voetmassage, gevolgd door een uitgebreide rug-, nek- en schoudermassage. Vervolgens zijn uw handen aan de beurt met een hand-paraffine-pakking. Tijdens deze inwerktijd wordt uw gezicht gereinigd, gescrubd en krijgt u vervolgens een korte massage met aromatische oliën.

Met een verzorgend en rustgevend masker krijgen uw handen een voedende massage U voelt zich na deze behandeling als herboren.

€ 75,00

Astrid Vervoort Behandelingen voor heren