Webecos

HYFAC CREAM (50 ml – 24,50)

is een hydraterende 24-uurs crème. De crème bevat een krachtige moisturizer uit het melkzuurextract en avocado-olie. Daarnaast bevat Hyfac allantoïne en vitamine E en is bijzonder aan te bevelen bij een vochtarme en droge huid. Tevens zeer geschikt als basis vóór de make-up.

GESCHIKT  VOOR : normale huid * droge huid.

 

ROYAL JELLY SOFT CARE (50 ml – 33,50)

is geschikt voor de normale, gecombineerde vette (of acne) huid en is toepasbaar als dag- en nachtcrème.     Het laat uw huid weer stralend door haar activerende en regenererende eigenschappen met als gevolg een betere huiddoorbloeding, een verbeterde elasticiteit van de vaat- en bindweefsel en een gladdere en strakkere huid.

GESCHIKT  VOOR : normale huid * gecombineerde huid *  vette huid * huid vanaf 35 jaar.

 

HYDRACELL-1 BEAUTY CREAM (50 ml – 27,50)

De basis van een goede gehydrateerde huid is een intacte hydrolipide film, een sterke huidbarrière en een hoge capaciteit van de epidermis om water te binden.

HYDRACELL-1 BEAUTY CREAM bevat een hydrocomplex dat op deze drie systemen van de huid werkt, echter zonder suikercomponenten als glucose, lactose of fructose die meestal in moisturizers worden gebruikt. Het reduceren van deze suikermoleculen is een sleutelfactor in huidveroudering i.c. proteïne glycation. Glucose moleculen reageren met proteïnen zoals huidcollageen en elastine waardoor deze elasticiteit verliezen en er een huid ontstaat die dof en gerimpeld is, zelfs bij een jonge huid soms al goed zichtbaar.     HYDRACELL-1 BEAUTY CREAM is een fluweelzachte crème en geschikt voor elk huidtype, ook voor de jonge huid

GESCHIKT  VOOR : normale huid * droge huid * huid vanaf 35 jaar.

 

MYOX DAY CREAM (50 ml – 34,00)

is een crème die preven)tief tegen rimpels werkt, bestaande rimpels vermindert en de huid revitaliseert. Ook gaat het verouderingsproces tegen en werkt als sterke antioxidant. Het toegevoegde Myoxinol , met peptiden van het zaad van de Hibiscus, bestrijdt rimpels op dezelfde wijze als botuline-toxine (botox) maar is een plantaardig en ongevaarlijk product. Myoxinol werkt tweeledig; de biologische werking geeft een vertraging van het cel-verouderingsproces en de mechanische werking voorkomt de samentrekking van gelaatsspieren. Het resultaat is een zichtbare vermindering van vooral de mimische gelaatsrimpels. De huid wordt gladder en krijgt een jongere en frisse uitstraling. Naast Myoxinol ook een UV A filter (factor 4), Shea Butter en een sterke moisturizer. De crème is uitermate geschikt voor de rijpere huid en de huid die de eerste tekenen van rimpels vertoont.

GESCHIKT  VOOR :  huid vanaf 35 jaar * huid vanaf 50 jaar

 

MYOX NIGHT CREAM (50 ml – 39,00)

is de ideale aanvulling op de MYOX DAY CREAM.    Deze nachtcrème is volledig aangepast op de dagcrème en bevat naast Myoxinol  tevens de verrijkende verzorging van aloë vera, fytohormonen en marine collageen.

GESCHIKT  VOOR :  huid vanaf 35 jaar * huid vanaf 50 jaar