Make-Up

Make-Up is iets persoonlijks.  Make-up biedt u talloze mogelijkheden voor een bijzondere uitstraling op speciale dagen. Wij geven u uitgebreid advies over welke Make-Up het beste bij u past, afgestemd op uw kleding,  in combinatie met uw eigen wensen.

U heeft de keuze uit verschillende soorten Make-Up: bijvoorbeeld een dag-, avond- of bruidsmake-up.

Visagie

Quick Make-Up:  Voor een korte tijd toch mooi opgemaakt.
€ 9,50

 

Dag Make-Up:  De basis Make-Up. Deze bestaat uit een foundation, wenkbrauwen bijtekenen, mascara, wat oogschaduw en evt. een dunne eyeliner en lipstick. In overleg kunnen wij deze make-up naar wens aanpassen. Het aanbrengen duurt ongeveer 20 minuten.
€ 18,50

 

Avond Make-Up:  De avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de Dag Make-Up.  Ook nemen wij graag de tijd om de Make-Up met het totaal plaatje van uw kleding en accessoires kloppend te maken. Het aanbrengen van de Avond Make-Up neemt een half uur in beslag.
€ 25,00

Bruidsmake-up

Een proef make-up raden wij sterk aan. Door eerst een proefmake-up te laten aanbrengen weet u zeker dat u er fantastisch uit zal zien op dé grote dag en het voorkomt vertraging op de dag dat u gaat trouwen. De make-up wordt geheel in overleg en naar uw wens aangebracht. De make-up wordt op dé dag volgens het plan (proef make-up) aangebracht. U krijgt uiteraard een lipstick (optioneel) mee om de lippen in de loop van de dag bij te werken.

Proef Bruidsmake-up:  Om een make-up uit te zoeken die bij u past en u doet stralen, doen wij altijd eerst een Proefmake-up. In overleg bepalen wij de kleuren, zodat u op de trouwdag een prachtige make-up hebt.
€ 40,00

Bruidsmake-up in de salon:  Afwijkende openingstijden zijn mogelijk voor bruidsmake-up.
€ 45,00

Bruidsmake up aan huis:  Welke afstand mogelijk is doen wij in overleg.
€ 55,00

Schoonheidssalon Astrid Vervoort Bruidsmake-up