Courtin

Astrid-Vervoort-0011b

Courtin is de uitgesproken huidverzorgingslijn om alle huidproblemen effectief te behandelen. De produkten van Courtin zijn allemaal op basis van Tea Tree Oil , een genezend sterk antiseptische natuurlijk olie welke zelfs door de medische wetenschap volledig is geaccepteerd en op brede schaal wordt toegepast. De produkten van Courtin geven fantastisch resultaat bij actieve en passieve acne, psoriasis, eczeem, huidirritatie , etc.

Wat is Tea Tree
De Tea Tree, Melaleuca alternifolia is een kleine boom of struik met bladeren die op naalden lijken. De boom groeit alleen in Nieuw Zeeland en hoofdzakelijk in New South Wales. De etherische olie wordt verkregen door stoomdestillatie. Er zijn tientallen kilo`s bladeren nodig om enkele druppels etherische olie te verkrijgen. De olie ziet er uit als water en varieert van kleurloos tot licht geel.

Thuisverzorging
Wij , Courtin specialisten van schoonheidssalon Astrid Vervoort , gebruiken tijdens de behandelingen de producten die precies afgestemd zijn op uw huid. Vrijwel alle producten die wij tijdens de behandeling gebruiken, zijn eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik.
Bij probleemhuiden worden Courtin behandelingen in kuurverband aangeraden, waarbij de salonbehandelingen gezien moeten worden als intensieve probleemoplossende behandelingen. Tussen de behandelingen in is het van groot belang dat u met dezelfde Courtin producten thuis uw huid blijft ondersteunen. Het resultaat van deze werkwijze zal u verbazen.

Salon Behandeling
Naast de thuisverzorgingsproducten zijn er ook speciale behandelingen voor diverse toepassingen bij ons schoonheidssalon Astrid Vervoort, uw Courtin specialiste verkrijgbaar.

In onze hedendaagse samenleving is het vanzelfsprekend dat we, met meer dan normale belangstelling, rekening houden met alles wat de natuur te bieden heeft. Zeer actieve en werkzame producten tegen allerlei ongemakken kunnen rechtstreeks door de natuur aangeleverd worden. Eén van die bijzondere natuurlijke producten is de tea tree olie uit de Pacific.

 

Contactgegevens >