MAKE-UP

  Een passende look voor ieder moment

 

Ieder persoon heeft zijn eigen stijl.  Schoonheidssalon Astrid Vervoort biedt u talloze mogelijkheden voor een bijzondere uitstraling op speciale dagen.

Daarnaast geven wij u uitgebreid advies, over welke Make-up het beste bij u past, afgestemd op uw kleding en combineren dit met uw eigen wensen.

U heeft de keuze uit verschillende Make-up, bijvoorbeeld Dag-, Avond- of  Feest Make-up. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke make-up advies te krijgen.

Voor elke Make-up kijken wat bij u past.  We kijken daarbij naar de huid, de persoon, de leeftijd en het gezicht.

 

VISAGIE 

  • Quick Make up   Voor een korte tijd toch wat mooi opgemaakt.  € 9,50
  • Dag Make up  brengen wij aan als een basis make-up. Deze bestaat uit een foundation, wenkbrauwen bijtekenen, mascara, wat oogschaduw en evt. een dunne eyeliner en lipstick. In overleg kunnen wij deze make-up naar wens aanpassen. Het aanbrengen duurt ong. 20 minuten  € 18,50
  • Avond Make up   wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de Dag Make-up.  Ook nemen wij graag de tijd om de Make-Up met het totaal plaatje van uw kleding en accessoires kloppend te maken. Het aanbrengen van de Avond Make-up neemt een half uurtje in beslag.  € 25,00

 

BRUIDSMAKE-UP

Het gebruikmaken van de proef make-up raden wij sterk aan voor een belangrijke dag als je bruiloft. Door eerst een proefmake-up te laten aanbrengen, weet je zeker dat je er fantastisch uit zal zien op dé grote dag en het voorkomt vertraging op de dag dat je gaat trouwen. De make-up wordt geheel in overleg en naar je wens aangebracht.

De make-up wordt op dé dag volgens het plan (proefmake-up) aangebracht.  Je krijgt een lipstick mee om de lippen in de loop van de dag bij te werken.

  • Proef Bruidsmake up  Om een Make-up uit te zoeken die bij u past en u doet stralen, doen wij altijd eerst een Proefmake-up. In overleg bepalen wij de kleuren, zodat u op de trouwdag een prachtige Make-up heeft !  € 35,00
  • Bruidsmake up in salon   Afwijkende openingstijden zijn mogelijk voor Bruidsmake-up.  € 45,00
  • Bruidsmake up aan huis  Welk afstand kan in overleg. € 55,00

Prijzen zijn onder voorbehoud