Gladskin Rosacea Gel

Astrid-Vervoort-00019

Slecht nieuws voor Rosacea, maar….heel goed nieuws voor uw huid! Gladskin ROSACEA is ’s werelds enige product dat alléén de slechte bacteriën doodt. In tegenstelling tot veel gangbare middelen laat Gladskin de onmisbare goede bacteriën, die de huid juist beschermen, met rust.

Wat doet Gladskin Rosacea?

De belangrijkste vraag die u waarschijnlijk heeft, is wat u van Gladskin ROSACEA mag verwachten. Dit is wat het product bij veel gebruikers doet: Kalmeren van de huid, Verlichten van jeuk en het brandende gevoel, verminderen van roodheid, bulten en puistjes, voorkomen van irritatie en ontstekingen, bijdragen aan een gezonde bacteriële balans van de huid.

Hoe werkt Gladskin ROSACEA precies?

Op uw huid zitten miljarden bacteriën, goede en slechte. In het algemeen kunt u zeggen dat de talloze goede bacteriën onmisbaar zijn voor een gezonde huid. En dat de minderheid aan slechte bacteriën de irritaties, ontstekingen en jeuk veroorzaakt. Meestal is de Staphylococcus aureus bacterie (SAB) de boosdoener. Gladskin ROSACEA is het eerste product dat zich alléén richt op deze SAB. Waar andere producten niet alleen de slechte, maar ook onmisbare goede bacteriën doden, laat Gladskin de goede bacteriën met rust. Uw huid kan zich zo op effectieve en natuurlijke wijze herstellen.

Goed nieuws voor uw huid

Bij mensen met een gezonde natuurlijke weerstand wordt de S.aureus bacterie meestal onder controle gehouden. In veel gevallen leidt dragerschap van S. aureus daarom niet tot problemen. Als de weerstand van S. aureus dragers echter verlaagd is of als de huid beschadigd of verstoord raakt, kan de S. aureus bacterie ontstekingen teweegbrengen. Dit kan tevens:

– roodheid van de huid en jeuk veroorzaken;
– een branderig en stekend gevoel geven;
– kleine pukkeltjes, puistjes en bultjes veroorzaken.
– deze symptomen zijn kenmerkend bij aandoeningen als acne, eczeem, rosacea en veel vormen van huidirritatie.

Gladskin met Staphefekt werkt zeer snel; al binnen minuten, of zelfs seconden, wordt de S. aureus bacterie aan de oppervlakte gedood. In tegenstelling tot conventionele antibiotica veroorzaken faag-enzymen bacteriële celdood onafhankelijk van het metabolisme van de target cel. Hierdoor wordt de kans op het ontstaan van resistentie van de bacterie nog verder beperkt.

Staphefekt doodt daarom zowel de S. aureus bacteriën die gevoelig zijn voor antibiotica als de antibiotica-resistente stammen.

Hierdoor bieden wij u een uniek middel aan in de strijd tegen ongewenste huidbacteriën. Met deze aanpak worden ontstekingen van de huid voorkomen. Bij veel mensen met acne, eczeem, rosacea en algemene huidirritatie kan dit een uitkomst bieden!

 

Contactgegevens >