Gladskin Eczema Gel

Astrid-Vervoort-00117

Slecht nieuws voor eczeem, maar….heel goed nieuws voor uw huid! Gladskin Eczema is ’s werelds enige product dat alléén de slechte bacteriën doodt. In tegenstelling tot veel gangbare middelen laat de onmisbare goede bacteriën, die de huid juist beschermen, met rust.   

Wat doet Gladskin ECZEMA?

De belangrijkste vraag die u waarschijnlijk heeft, is wat u van Gladskin ECZEMA mag verwachten. Dit is wat het product bij veel gebruikers doet: Kalmeren van de huid, verminderen van irritatie, roodheid en jeuk, voorkomen van ontstekingen, bijdragen aan een gezonde bacteriële balans van de huid

Hoe werkt Gladskin ECZEMA precies?

Op uw huid zitten miljarden bacteriën, goede en slechte. In het algemeen kun je zeggen dat de talloze goede bacteriën onmisbaar zijn voor een gezonde huid. En dat de minderheid aan slechte bacteriën de irritaties, ontstekingen en jeuk veroorzaakt. Meestal is de zogeheten Staphylococcus aureus -bacterie (SAB) de boosdoener. Eczeem kan gepaard gaan met infecties. Infectie door deze SAB is hierbij de meest voorkomende. Opvallend is dat het aantal SAB toeneemt als de eczeem heftiger is. Een onrustige eczeemhuid is namelijk een ideale voedingsbodem voor bacteriën. Ook kan de aanwezigheid van de SAB tot ontstekingen leiden en daardoor jeuk en roodheid bij eczeem verergeren. Gladskin ECZEMA is het eerste product dat zich alléén richt op deze SAB. Waar andere producten niet alleen de slechte, maar ook onmisbare goede bacteriën doden, laat Gladskin de goede bacteriën met rust. Uw huid kan zich zo op effectieve en natuurlijke wijze herstellen.

Goed nieuws voor uw huid

Gladskin met Staphefekt werkt zeer snel; al binnen minuten, of zelfs seconden, wordt de S. aureus bacterie aan de oppervlakte gedood. In tegenstelling tot conventionele antibiotica veroorzaken faag-enzymen bacteriële celdood onafhankelijk van het metabolisme van de target cel. Hierdoor wordt de kans op het ontstaan van resistentie van de bacterie nog verder beperkt.

Staphefekt doodt daarom zowel de S. aureus bacteriën die gevoelig zijn voor antibiotica als de antibiotica-resistente stammen.

Hierdoor bieden wij u een uniek middel aan in de strijd tegen ongewenste huidbacteriën. Met deze aanpak worden ontstekingen van de huid voorkomen. Bij veel mensen met acne, eczeem, rosacea en algemene huidirritatie kan dit een uitkomst bieden!

 

Contactgegevens >