Coronamaatregelen

Corona raakt ons allemaal. Teneinde uw en onze gezondheid en veiligheid te waarborgen hebben wij maatregelen getroffen. Op deze pagina informeren wij u daarover

Richtlijnen
Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van RIVM en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten.

Afspraak
Wanneer u onze salon bezoekt doe ik eerst voorafgaand aan uw bezoek de verplichte gezondheidscheck, zodat ik kan vaststellen of u COVID-19 heeft.
Houdt u aub strikt aan de afgesproken tijd. Mocht u onverhoopt te vroeg komen wacht dan buiten totdat wij u komen halen.
Kom alleen, zonder begeleiding (als dat mogelijk is).
U bent verplicht in onze salon en de aangrenzende kapsalon een mondkapje te dragen en zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren.
Wij hopen dat u begrip heeft dat wij u geen koffie of thee aanbieden. Ook vragen wij u zo weinig mogelijk gebruik te maken van ons toilet en, voordat u naar ons komt, thuis even te gaan.

De behandeling
Voor de veiligheid dragen wij tijdens de behandeling een mondkapje, handschoenen en een face-shield. Wij vragen u uw mondkapje zoveel als mogelijk te dragen en alleen af te doen als de behandeling dat vraagt.

Coronagerelateerde klachten
Heeft u geen klachten, dan bent u uiteraard van harte welkom. Heeft u echter wel klachten die coronagerelateerd zijn verzet dan aub uw afspraak. Weet u niet zeker of uw klachten coronagerelateerd zijn raadpleeg dan de website van het RIVM en laat u bij enige twijfel altijd testen. Bent u 24 uur klachtenvrij bent u welkom in onze salon.

Extra maatregelen
Onze salon en de apparatuur worden voor ieder bezoek grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Alle handdoeken, lakens en hoeslakens worden ververst. Dit geldt ook voor de balie, het pinapparaat en de kassa.
Wij ventileren zoveel mogelijk.
Wij controleren onszelf iedere dag op coronageralateerde klachten

Meer informatie

https://www.anbos.nl/schoonheidsspecialist/veel-gestelde-vragen/covid-19-protocol-voor-schoonheidsverzorging

https://ondernemersplein.kvk.nl/regels-voor-contactberoepen-coronatijd/

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19