Behandelingen voor vrouwen

Korte Quick Behandeling

Ideaal voor als u wat minder tijd heeft!

Deze behandeling duurt namelijk maximaal 20 minuten, waarbij we een specifieke huidzone aanpakken om bijvoorbeeld onzuiverheden en/of gerstekorreltjes (milia) te verwijderen.

 € 19,50

Basis Behandeling

De Basis Behandeling is een uitgebreide behandeling om de huid te reinigen en te verzorgen.

De behandeling bestaat uit epileren, het verwijderen van haartjes op de bovenlip, een reiniging, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een masker en een dagverzorging.

Inclusief een frisse Fast Make-up

€ 53,50

Acné Behandeling

Een Acné Behandeling is speciaal gericht op de acné huid.

De behandeling is een intensieve reinigende behandeling , waarbij speciale acné producten gebruikt worden. De behandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, acné-onzuiverheden verwijderen (ong. 30 minuten) een masker en een dagverzorging.

 € 53,50

Complete Behandeling (meest gekozen!)

De complete behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, epileren en/of verwijderen van extra haartjes op de bovenlip ( extra  €10,- à €17,50 !! )een heerlijke manuele decolleté-, nek-, en gezichtsmassage, een verzorgend masker en een dag- / nachtcréme. Ondertussen verzorgen wij de handen (optioneel). Inclusief Fast Make-up!

55,00

Behandeling De Luxe

De Behandeling De Luxe is speciaal voor degene die zichzelf extra wil verwennen. Door het gebruik van luxe producten in combinatie met een zeer uitgebreide verzorging wordt uw huid optimaal verwend.

De behandeling bestaat uit een handpakking, het epileren en/of verwijderen van haartjes op de bovenlip,  een reiniging, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een ampul voor intense voeding van de huid, een uitgebreide decolleté-, nek- en gezichtsmassage, een paraffine- of peel off-masker óf vliesmasker ( extra €10,-) met geconcentreerde werkstoffen en een dagverzorging.  Inclusief Fast Make-up.

 € 89,50

Afspraak maken? Bel (06) 81 24 238